Сијара копира Бијонсе

Aгенције
Сијара копира Бијонсе

Америчка пјевачица Сијара сликала се за ново издање магазина "GQ" у веома провокативном издању. У складу са њеним хитом "Body Party ", славна R&B пјевачица сликала се у изазовним позама. Ипак, фанови нису могли да не примијете да је на једној од фотографија ископирала Бијонсину позу са фебруарске насловнице истог магазина.

Иначе, Сијара и репер Фјучер недавно су се вјерили, па је пјевачица у интервјуу за магазин говорила и шта највише цијени код мушкарца са којим је у вези.

- Волим мушкарце који не анализирају превише, једноставно пуштају да ствари иду својим током. Не ваља ни када се препустите, мућните некад главом, али немојте превише анализирати. Истакните своју енергију и стил, али ме пустите да то сама видим - рекла је и додала да је она само једна обична дјевојка.

Сијара је крајем октобра прославила 28. рођендан, а момак је изабрао тај датум као дан када ће својој дјевојци дати још један повод за славље. Репер Фјучер лијепу пјевачицу је запросио дајући јој петнаестокаратни дијамантски прстен. Пјевачица и репер су у вези од јануара 2013. године, а датум њиховог вјенчања још није познат.

Иначе, Сијара се са популарном пјевачицом Ријаном препуцава од 2011. године. Тензије су порасле кад је Сијара почела да се забавља са Фјучером, који се прије удварао Ријани и посветио јој пјесму.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана