Сигал: Спреман сам да се борим и погинем за Русију

GS
Foto: Instagram

Специјални представник руског Министарства спољних послова за руско-америчке хуманитарне везе и глумац Стивен Сигал изјавио је да је спреман да се бори на страни Русије у Украјини и да ће, ако буде потребно, умријети за свог предсједника Владимира Путина.

– Сутрадан након почетка специјалне војне операције у Украјини написао сам писмо и увјерио се да ће оно највјероватније стићи до предсједника Путина. И у писму сам му написао да ћемо сада видјети ко су наши прави сународници и пријатељи, а ко су наши непријатељи. Ја ћу бити на страни свог предсједника и борићу се на страни свог предсједника – навео је Сигал у свом документарцу “У име правде”, објављеном на платформи Смотрим.ру.

Сигал је изразио увјерење у побједу Русије у Украјини и додао да вјерује да је главна снага Руске Федерације у истини.

– Ја себе сматрам Русом, моји преци су били из Русије… Вјерујем да је Бог на нашој страни. Зато ћемо побиједити. Наравно, имамо најбоље војнике, оружје и војсковође, али на крају крајева наша главна снага је у томе што смо у праву – нагласио је Сигал.

Он је оцијенио да су ставови руског предсједника у вези са ширењем НАТО-а “апсолутно тачни”, напомињући да Запад већ дуго развија такве планове и ствара предуслове за слање својих специјалних снага у Украјину и обуку националиста.

Прошле године је амерички глумац и бивши супруг Кејти Пери Расел Бренд такође рекао да колективни Запад “подржава нацисте у Украјини да се супротставе Русији”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана