Шифер: Зарадила сам богатство захваљујући коси

Aгенције
Шифер: Зарадила сам богатство захваљујући коси

Познати топ модел Калудија Шифер је у интервијуу за британско издање магазина "Vogue" изјавила како никад не би мjењала своју фризуру…

Познати топ модел Клаудија Шифер већ годинама има исту боју косе и исту фризуру за коју каже да је не би мjењала низашта на свијету.

Манекенка је у интервјуу за британско издање модног мазагина "Vogue" рекла како је њена коса током година постала њен заштитни знак, али и добар извор зараде јер је управо захваљујући плавој дугој коси годинама заштитно лице многих свјетских кућа које рекламирају производе за његу косе.

"Мислим да је за мој успјех заслужна управо моја коса и не планирам да мјењам фризуру. Захваљујући коси сам и зарадила богатство", рекла је Клаудија.

Бивши модел је и рекла како већи дио времена, односно улепшавања посвећује у његовању косе.

"С озиром да је моја коса мој заштитни знак веома је добро његујем. На сваке три недјеље се фарбам, а прије сваког прања обавезно стављам маску за његу косе", рекла је Клаудија

Подсјетимо да је Калудија Шифер ушла и у Гинисову књигу рекорда као модел који је највише пута био на насловним странама модних часописа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана