Северинине нове шљокице за турнеју

Глас Српске
Северинине нове шљокице за турнеју

Хрватска пјевачица Северина Вучковић, која ускоро креће на велику музичку турнеју, снимила је видео спот који је намијењен искључиво за њену промоцију на турнеји која започиње 17. октобра у Београдској арени.

Како би оправдала статус секс симбола који носи већ годинама, Севе је у складу с тим снимила нови спот обучена у бијелу лепршаву хаљину, која и попут њених претходних веома личи на вјенчаницу. Пјевачица је чак мало и полетјела, али и показала сексепил који је помало изблиједио од када се заљубила и одлучила да се уда за ријечког угоститеља Славка Шаиновића.

За њен секси изглед овај је пут заслужан припијени, црни комплет украшен цирконима и штикле са шљокицама, популарне као "порно" штикле.

- Ово је луда кућа, телефони звоне непрекидно! Сви траже карте и концерт ће сигурно бити распродат у сљедећих седам дана. Северинин наступ ће трајати најмање два и по сата и то ће бити спектакл који до сада није виђен код нас, наравно када говоримо о домаћим извођачима - изјавио је један од организатора концерта у Београдској арени Рака Марић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана