Северинина сестра отворила душу о њеном бившем партнеру: Тужна је то балканска прича о мајци као култу породице

Агенције
Северинина сестра отворила душу о њеном бившем партнеру: Тужна је то балканска прича о мајци као култу породице

Сестра поп звијезде Северине Којић, новинарка Маријана Вучковић која живи у Београду отворено је проговорила о стварима које је муче.

Она је потврдила наводе да јој бивши Северинин дечко Милан брани да виђа свог нећака. Потврдила је и како јој је 2014. године забранио да нећаку преда дарове за Божић.


"То сте могли чути и од мојих пријатеља. Мојој се патњи нема шта додати, јер сам ускраћена као тета да барем понекад видим Александра док борави код тате у Београду. Коме да се ја жалим на Милана Поповића, који суд би уважио моју жалбу? На моју поруку да Александру желим донијети дарове никада није одговорио. Не знам зашто је такав, никада нисмо били у лошим односима", рекла је Маријана.

"О Милану сам имала лијепо мишљење све док није изгубио мушку храброст и одлучио да не жели бити уз моју сестру и њиховог сина. Сада сам стварно разочарана његовим поступцима у којима моју сестру жели приказати у лошем свијетлу, а не схвата да на тај начин штети самом себи у будућој комуникацији са сином"

Када су је упитали да ли се љути што Милан није желио да ожени Северину, а сада путем суда тражи старатељство над сином она је одговорила:

"Нема ме ту шта љутити, само ме растужује развој ситуације. Његове изјаве по новинама су контрадикторне. Најприје је тврдио како ће имати још једно дијете са Северином, а у периоду од пет мјесеци када су се растајали, није видио сина. Коме се тада Северина требала жалити? Који суд би то узео у обзир? Тужна је то балканска прича о мајци као култу породице", закључила је она за "Ало".

Док је једна сестра подржава и стоји иза сваке њене одлуке, друга Зденка Жунић и нема тако лијепо мишљење о њеном "српском вјенчању". Њене изјаве можете прочитати овдје.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана