Северина жели свадбу већ у септембру

Агенције
Северина жели свадбу већ у септембру

Хоће ли Северина Вучковић почетком јесени напокон рећи своје животно "да"?

Према писању Блица, атрактивна 43-годишња пјевачица у септембру ће се удати за својег одабраника, 28-годишњег Игора Којића Кебу, бившег фудбалера и сина познатог српског фолк пјевача Драгана Којића Кебе.

Медији нагађају и да је Северина у другом стању, но њени блиски пријатељи то негирају.

"Није трудна, али толико је заљубљена и срећна с млађаним Игором да нас не би чудило да њих двоје већ навелико раде на томе да Северина други пут постане мама, те свом сину, троипогодишњем Александру, којег је добила док је била у вези са српским бизнисменом Миланом Поповићем, подари сестру или брата", кажу пријатељи сплитске пјевачице.

На питање да ли је истина да им се пријатељица удаје слијежу раменима.

"Кад је почела везу с Игором, сви смо мислили да се њих двоје само зафркавају, да од тога неће бити ништа озбиљније. С младићем је Северину сасвим случајно упознао њен бивши менаџер и дугогодишњи пријатељ Едвин Софтић, који Игора зна преко његовог оца. Но, како се романса између Северине и Игора продубљивала, свима нам је постало јасно да заљубљени пар мисли озбиљно. Уосталом, да није тако, Северина Игора никад не би упознала са својим сином. А након тога, баш све је могуће, па тако и свадба", кажу Северинини пријатељи.

Према писању Блица, Северина, која се већ понаша као члан породице Којић, па потенцијалног свекра у јавности ословљава с "дида", удајом намјерава узети Игорово презиме.

Вјенчање би, према медијским написима, требао финансирати Драган Којић Кеба, а свадба ће, кажу упућени, бити мјешавина српских и далматинских обичаја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана