Северина ускоро на трудничком

Глас Српске
Северина ускоро на трудничком

Популарна пјевачица Северина Вучковић одржала је у суботу увече свој претпосљедњи концерт и то на Цетињу, гдје је наступила први пут, а гдје је дочекало око 7.000 фанова - скоро па цијели град.

Aгенције су пренијеле да је око 7.000 људи на Дворском тргу имало прилику да се из прве руке увјери зашто је пјевачица из Сплита права звијезда.

На бини се Севе појавила нешто послије 21 час у лепршавој хаљиници боје лила, испод које се ипак могао назрети стомачић, и одмах је распаметила публику, а атмосферу убрзо довела до усијања.

Публика јој је скандирала "Севе ми те волимо", а пјевачица није крила задовољство али и емоције због наклоности публике.

Свој посљедњи концерт Северина ће одржати у петак, 9. септембра у Винковцима гдје ће отворити забавни програм 46. винковачких јесени, послије чега одлази на оправдано трудничко одсуство и посвећује се раду на новом албуму.

Северина тврди да није размажена трудница и поручује да ће снимати пјесме до самог порода, који се очекује у фебруару идуће године.

- Посавјетовала сам се с гинекологом и он ми је рекао да све радим по осјећају јер немам ризичну трудноћу. Смањила сам доста обавеза и чувам се, али исто тако од трудноће не правим баука. Уживам у њој! - објаснила је Северина.

Северина чека своје прво дијете чији је отац српски бизнисмен Милан Поповић. Севе и Милан у вези су од децембра прошле године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана