Северина саслушана у полицији

Агенције
Северина саслушана у полицији

Београд - Хрватска пјевачица Северина Којић саслушана је у полицији због тужбе за занемаривање дјетета коју је поднио њен бивши супруг Милан Поповић, пише српски Центар за истраживање корупције (ЦИК).

Прије неколико дана Северина је у пратњи адвоката дала изјаву полицији јер је тужилаштво тражило да пружи обавјештење по тужби коју је, због занемаривања дјетета, поднио Милан Поповић.

ЦИК сазнаје да ће и садашњи Северинин супруг Игор Којић морати да се појави пред полицијом због оптужби да угрожава сигурност дјетета.

У медијима се до сада помињала битка око старатељства над дјететом Северине и Милана Поповића. Наиме, Милан је до сада већ неколико пута покренуо тужбу против своје бивше супруге Северине како би могао да проводи више времена са сином Александром.

Оно што је посљедње објављено о овом односу јесте да се Поповић обрео у загребачкој полицији јер је задржао дијете дуже од договореног, док је он казао да је то учинио јер мајка његовог дјетета није била доступна данима и да је занемарила дијете, те је тада и најавио тужбу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана