Северина с Миланом, а цијело љето проводи сама

Агенције
Северина с Миланом, а цијело љето проводи сама

Сплит - Док је Милан Поповић овог љета презаузет послом и обавезама, Северина је са сином Александром највећи дио љета провела код маме у Сплиту. О раскиду и разлазу нема, кажу, ни говора.

Северина и Милан ће са сином отпутују на неку егзотичну дестинацију на јесен.

Иако се у јавности стално спекулише о новом разлазу Северине и Милана Поповића, људи из блиског окружења популарног пара кажу да о томе нема ни говора. Милан, који је прије неколико седмица фотографисан како се сам сунча на својој јахти (што је и био повод за гласине о раскиду) овог љета је презаузет обавезама.

- Северина је већи део лета провела са сином Александром у Сплиту код мајке. Одатле путује на концерте дуж јадранске обале.

Њен невјенчани супруг Милан Поповић је углавном на службеном путу, јер има бројне обавезе које се тичу бизниса - каже извор близак пјевачици.

Он такође наглашава да су Северина и Милан у добрим односима и да обоје раде пуном паром, а мали Александар им је најважнији.

 Турнеја

Северина сваког викенда има наступе. Порторож и Паприка Лоунге су угостили Северину, која је протеклог викенда наступила пред више од 6.000 људи.

Северини су се на концерту придружили Петар Грашо и плесачи плесне групе „Маестро”, који је прате на турнеји „Добро дошао у клуб”.

- Концерт у Порторожу био је један од мојих најбољих концерата у Словенији до сада, рекла је Северина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана