Северина потегла пиштољ у Тајланду

Г.С.
Foto: Инстаграм

Кхао Пхинг Кан једно је од најпознатијих острва на свијету.

Налази се на Тајланду, а славу је стекло захваљујући Џејмсу Бонду. Један од филмова о чувеном тајном агенту сниман је баш на овом острву.

То је добро знала Северина, па је одлучила да током посјете Тајланду обиђе баш ово острво.

Хрватска звијезда је на Инстаграму показала како се провела, а за разлику од Бонда – она је више позирала него што је јурила негативце.

У једном тренутку је потегла пиштољ и покушала да копира акционог хероја,преноси ЦДМ.

Блистала је у једнодјелном секси купаћем.

 

-То је отприлике годишњи просјек као и претходних година, с обзиром да сваке године број интервенција износи око хиљаду. Припадници Ватрогасно – спасилачке бригаде свакодневно запримају различите позиве, те се због тога са сигурношћу не може рећи из ког разлога људи најчешће зову. Сами позиви зависи од ситуације, али и од временских прилика и годишњег доба – казао је командир Ватрогасне бригаде, Мирослав Малинић. Из Професионалне територијалне ватрогасно-спасилачке бригаде поручили су како су свакој од интрвенција њихови припадници приступили максимално професионално и одговорно, те да су све успјешно ријешене. Након пуних 20 година, Ватрогасно – спасилачка бригада је додатно оснажена младим кадровима, а све са циљем да се побољша старосна структура, односно подмлади Ватрогасна бригада. -То је отприлике годишњи просјек као и претходних година, с обзиром да сваке године број интервенција износи око хиљаду. Припадници Ватрогасно – спасилачке бригаде свакодневно запримају различите позиве, те се због тога са сигурношћу не може рећи из ког разлога људи најчешће зову. Сами позиви зависи од ситуације, али и од временских прилика и годишњег доба – казао је командир Ватрогасне бригаде, Мирослав Малинић. Из Професионалне територијалне ватрогасно-спасилачке бригаде поручили су како су свакој од интрвенција њихови припадници приступили максимално професионално и одговорно, те да су све успјешно ријешене. Након пуних 20 година, Ватрогасно – спасилачка бригада је додатно оснажена младим кадровима, а све са циљем да се побољша старосна структура, односно подмлади Ватрогасна бригада.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана