Северина поново шаље поруке Косоровој

Глас Српске
Северина поново шаље поруке Косоровој

Ватрена Северина у четвртак увече је запалила водички клуб "Хациенда", а публика је опет, осим у пјесмама, могла уживати и у Северининој духовитости. Непресушни извор инспирације поново је била премијерка Јадранка Косор, чију је помоћ Севе зазвала јер "тешка су времена". Реакција публике била је очекивана - смијех, вриска и громогласни аплауз.

Још увијек се није стишала бура око Северининог дубровачког концерта, на којем је једнако тако "поздрављала" премијерку: "Људи бирају хитове, људи бирају пјесме, као што људи бирају и власт. Постоји велика разлика између пјесама и власти, али једна битна разлика је што кад на радију чујеш неку пјесму која ти се не свиди, можеш да промијениш станицу, а кад изаберете власт која вам се не свиди, сљедеће четири године се можете фућкати. Пјесме се увијек могу преформулисати - Пуно смо боље од кад те нема, ко би рекао да ће у Хрватској на власт доћи жена".

"Да ли је ико од вас имао прилику да удари премијерку свом снагом у цјеваницу? Ово није шала, ово није виц. Ја сам имала ту прилику. То је било прије осам година у Књазовој Фудбалској телевизији. Једна утакмица ми је била посебно драга. Нисам знала да ми је драга, све до сад. Хтјела сам да ударим лопту свом снагом, али била је погрешна процјена и ударила сам ту политичарку свом снагом ногом у цјеваницу. Носила је два мјесеца лонгету. Било ми је жао. Тада", присјетила се Северина на дубровачком концерту свог "окршаја" с Јадранком Косор.

"Не морате да аплаудирате, не морате. Aко мене затворе, не морају и вас" - поручила је Северина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана