Северина побјегла из породилишта

vesti-online..com
Северина побјегла из породилишта

СПЛИТ - Северина Вучковић напустила је породилиште Фируле у Сплиту синоћ око 21 час, кад је у пратњи вјереника Милана Поповића изнијела сина Александра на споредан улаз болнице.

У бијегу од новинара пјевачици су, поред вјереника, помогли и петорица припадника личног обезбјеђења, који су надгледали болницу.

Да је Северина изашла у тајности, потврдио је и њен менаџер Томислав Петровић.

- С обзиром на информације које смо добили, да неке редакције неће поштовати молбу да се не објављују фотографије Северининог и Милановог сина Александра које би репортери могли да сниме приликом њиховог изласка из породилишта, Северина је одлучила да без најаве медијима напусти породилиште, што је и урадила - казао је Петровић.

Јуче по подне папарацо Курира усликао је Милана како одлази из породилишта, гдје је наводно био да посјети вјереницу и сина.

- Можете да идете кући, излазе у уторак - добацио је Милан фоторепортерима у жељи да их наведе да оду кући. Како се новинари ни послије његове лажне информације нису разишли, Милан се по Северину и бебу вратио на споредан улаз, одакле их је одвезао у стан на Жњан.

Иако је у више наврата истицала да ће у „свом“ граду са сином изаћи на главни улаз породилишта и да нема разлог да се крије, пјевачица то ипак није учинила. Можда се уплашила да јој новинари не усликају који килограм вишка који јој је остао након порођаја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана