Северина ми не да да виђам сина, зато идем на суд!

Курир
Северина ми не да да виђам сина, зато идем на суд!

Београд - Након много полемика око разлаза Северине Вучковић и Милана Поповића, и након доста нагађања када су се заправо њих двоје растали, али и како ће распоредити своје родитељске дужности, Милан је послао саопштење преко свог PR-а, преноси "Курир".

Он је у саопштењу навео да се никад не би обратио надлежним државним институцијама да може да се договори са Северином око старања о сину.

Такође, Милан је незадовољан начином на који се Северина понаша када треба да се он види са сином “Виђање детета само где мајка каже, кад мајка каже и под условима које мајка детета поставља, не спада ни у родитељство ни у равноправно одгајање детета, него у корист других интереса који далеко излазе из оквира интереса детета да расте с оба родитеља равноправно.”

Он је објаснио да са Северином не комуницира уопште, што се може схватити из тога да је морао да ангажује адвоката да би добио старатељство над Алексанром.

Северина је инсистирала да њих двоје комуницирају искључиво преко адвоката.

- До потпуног прекида комуникације, који се недавно догодио и који свакако нема везе с емоционалним прекидом везе, јер родитељи остају родитељи и кад се њихова интимна веза заврши, и наставка комуницирања искључиво преко адвоката дошло је на инсистирање мајке. Уз дужно поштовање према господину Томици Петровићу, Северинином менаџеру, његова изјава да нема никаквих сметњи око виђања детета, осим што излази из оквира његове менаџерске улоге, потпуно је нетачна. Господин Петровић ниједном није био присутан при покушајима договарања око заједничког родитељства, као што није био присутан кад су господин Поповић и госпођица Вучковић покушали да се договоре у присуству адвоката, те тако свакако није упућен нити позван да даје овакве изјаве. Битка за родитељство свакако излази из свих оквира естрадног, у које су Северина и Милан стављани због природе њеног посла. Господин Поповић нема никакву жељу да живи у медијима нити да се преко истих објашњава. Реакција је уследила због материјалне неистине око битке за заједничко родитељство, која ће, као што је јавност већ обавештена, добити и епилог на суду - наводи се у саопштењу.

Контактирали смо Северининог менаџера Томицу Петровића који је рекао да стоји иза свега што је изјавио у протекла два дана те да су то све чињенице.

Он је додао да не жели да улази у Миланове изјаве и да не жели да се са Миланом Поповићем расправља путем медија. 

 

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана