Северина као Мадона: Турнеју започела у изазовном кожном трикоу

Агенције
Северина као Мадона: Турнеју започела у изазовном кожном трикоу

Северина Вучковић у петак увече је отворила своју турнеју "Добродошао у клуб" концертом у Ријеци. Публику која је овај наступ дуго чекала, пјевачица је одушевила не само гласом, већ и стасом. Севе се појавила у изазовном кожном трикоу, налик на оне које је Мадона носила на својим наступима.

У "Дворани младости" у Ријеци и прије почетка концерта било је топло, а када се Северина појавила на бини, температура је достигла тачку кључања.  

Звијезда је показала облине у провокативном кожном трикоу, кожним чизмама и рукавицама. Њен костим креирао је Марко Митановски, који је имао прилику да сарађује са свјетски познатим пјевачицама попут Лејди Гаге и Бијонсе.  

Чини се да је Северинин стајлинг настао управо по узору на издање које је Бијонсе показала током наступа на Супербоулу, или можда према једном од Мадониних костима.

Сваку пјесму пратила је захтјевна кореографија, коју потписује међународна позоришна организација "Pandur Theaters".  

С обзиром на спектакл коме је свjедочила публика у Ријеци, ништа мање не би требало да очекују ни обожаватељи из Београда, пред којима ће популарна Севе наступити 30. марта.

Организатор концерта у "Комбанк арени" описује турнеју "Добродошао у клуб" као "путовање кроз тамне и свијетле тренутке људске душе у визуелно-музичком театру".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана