Северина и Милан се тајно вјенчали

Глас Српске
Северина и Милан се тајно вјенчали

Милан је Северини у априлу поклонио вјеренички прстен вриједан 30.000 евра, а од блиског извора, српски медији сазнају да Северина и Милан носе идентично прстење, а то је први пут примијећено на наступу у Винковцима, посљедњем Северинином концерту.


Више пута је најављивано њихово спектакуларно вјенчање па се претпостављало да су се Северина и Милан, желећи да избјегну медијску помпу, тајно вјенчали.

Северинин менаџер Томица Петровић ипак је демантовао те наводе.

Северина је, подсјетимо, Милана Поповића кога медији називају српским краљем бакра, упознала почетком године кад је наступала на његовом 45. рођендану. Тада је још била вјереница Славка Шаиновића, којег је убрзо послије тога оставила и започела романсу са Миланом.

Пар се вјерио у априлу ове године, а недавно су објавили да је Северина трудна. Бебу очекују у фебруару.

Медији су недавно објавили да, иако је Северина најавила да она и њен одабраник Милан Поповић намјеравају да се преселе у Сплит, ипак нису одустали ни од живота у Србији. Славни пар, шапуће се, размишља о куповини куће у Новом Саду, на Ченеју.

Поповић на тој локацији већ има парцелу, коју је недавно проширио куповином сусједног терена за милион евра.

- Да, имамо нове сусједе, али ми немојте тражити да вам ишта више кажем. Замолили су нас да о томе не преносимо информације, па тога желимо и да се придржавамо - изјавиле су комшије, а суздржане су биле и агенције за некретнине из Новог Сада.

Наводно је сам Поповић испреговарао са бившим власником куповину парцеле, на којој се налази само неколико стаја и трошна кућица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана