Северина и Карлеуша фалсификовале хитове VIDEO

Глас Српске
Северина и Карлеуша фалсификовале хитове VIDEO

Појавиле су се сумње да су пјевачица Јелена Карлеуша и Северина Вучковић прерадиле пјесме страних извођача, који су дотичним нумерама постигли велики успјех у својим земљама.

Наводно, пјесма "Нова религија" коју је Јелена Карлеуша премијерно отпјевала у финалу "Великог брата", подсјећа на пјесму "Dam Dam Mast Hai" индијског бенда "Банд Баја Барат". Нова пјесма хрватске пјевачице Северине Вучковић је постала хит, али прича се и за њу да није оригинал. Нови сингл "Бред Пит" подсјећа на пјесму Едварда Маје "Stereo Love".

Да ствар буде још компликованија у цијелој причи, портали су објавили вијест да је снимак новог хита Јелене Карлеуша током наступа на финалу "Великог брата", а који је за 24 сата прегледало 100.000 људи, уклоњен са Јутјуба. 

Појавивши се на сцени у провокативном комплетићу који је више откривао него покривао и са плесачицама, ЈК је извела прави аудио-визуелни перформанс и такође промовисала нову боју косе. Музика инспирисана истоком бацила је у сјенку финалисте и буквално запалила публику на Кошутњаку која је ишчекивала побједника ријалити шоуа "Велики брат".

   

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана