Северина и беба ће живjети у Београду

Агенције
Северина и беба ће живjети у Београду

СПЛИТ -Северина Вучковић и Милан Поповић живјеће у Београду са сином Александром! Наиме, иако се пјевачица породила у Сплиту, хрватско-српски пар намјерава да се у њеном родном граду задржи само неколико мјесеци, а затим ће се преселити у српску престоницу, пишу хрватски медији!

- Милан је на Врачару одавно купио луксузни стан, који је спреман за долазак малишана. Међутим, прве мјесеце провешће код Северинине мајке Ане, а када се буду преселили у Београд, око дјетета ће јој помоћи сестра Маријана, која с породицом већ годинама живи у главном граду Србије. Због чињенице да се Севе породила царским резом, те да јој значе мајчина помоћ и подршка, Милан и Северина ће неко вријеме боравити у Сплиту. Након тога, живјеће у Београду, гдје су се и упознали када је она пјевала на његовом рођендану - за "Ало!" је испричао извор близак Северини и Милану.
 

Ту информацију је прокоментаисао и Северинин менаџер Томислав Петровић.


- Сада не могу ништа конкретно да вам потврдим, када будем имао нешто ново да вам кажем, бићете обавијештени. Оно што могу да потврдим јесте да ће Северина и Милан са дијететом у прво вријеме живети у Сплиту код њене мајке - изјавио је Петровић за "Ало!" .


Како преносе хрватски медији, о Северини ће се по изласку из породилишта, поред мајке, бринути и сестра Зденка, али и сестричина Невенка, која је медицински радник у сплитској болници. Иначе, најпопуларнију породиљу на Балкану током јучерашњег дана најприје су посетили Милан Поповић и мајка Ана, те сестричина Миа из Београда.


Подсјећања ради, Северина је у понедјељак у Клиничко-болничком центру "Сплит" на свијет донијела дјечака тешког 3.200 грама и дугачког 52 центиметра. Иако је жељела да се породи природним путем, љекари су се ипак опредјелили за царски рез. Уз њу ипак није био Милан Поповић, већ је након што су му љекари јавили да ће порођај почети, дошао у породилиште и, како пише "Јутарњи лист", порукама слао пријатељима инфомације о рођењу сина.

Дјечак добио име по Милановом оцу

Медији су дуго спекулисали у вези с именом које ће сплитска пјевачица и краљ бакра наденути свом сину и често се помињало име Иван Александар, но дјечак је ипак назван само Александар, по покојном оцу Милана Поповића. Ту информацију је хрватским медијима саопштио сам Милан, чији је отац преминуо прије седам година. Иначе, малиша не само да је рођен истог дана када и Северинин менаџер Томислав Петровић, већ рођендан дијели и са Ријаном и Синди Крафорд...

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана