Северина и Бајага у X фактору

Блиц
Северина и Бајага у X фактору

Београд - Северина и Бајага биће у стручном тиму „X фактора", који ће се од јесени емитовати на „Пинку" као чланови жирија или ментори. Продукциони тим МБК преговара и са Аницом Добром, Сашом Лошићем и Дином Мерлином.

У овој мисији ће, како „Блиц" сазнаје, учествовати и Момчило Бајагић и Северина.

Продукција је у преговорима и са Дином Мерлином, Сашом Лошићем и Аницом Добром.

- У жирију морају бити регионалне звезде великог калибра, јер међу такмичарима тражимо и нову, велику регионалну звезду. Јесмо преговарали и са Здравком Чолићем и Бреговићем, али тешко је са звездама тог ранга уклопити у њихов распоред и обавезу какав је овај шоу - каже Сандрина Анђић, директорка продукције МБК, која је четири сезоне успешно радила шоу „Ја имам таленат".

Осим четири стална члана жирија, у "X фактору" ће учествовати и ментори. А која је заправо улога ментора?

- Члан жирија је неко ко одлучује на аудицијама ко од такмичара пролази даље. Када се то одлучи, одмах после тога иде се у вежбаоницу. Ментори су њихови учитељи. Дакле, овде нису у питању имена само четири члана жирија, већ десет регионалних звезда које имају своје улоге у свему. Ово је веома специфичан шоу на вишем нивоу забаве... Јер победник, другопласирани и трећепласирани постају праве звезде - каже Сандрина.

Аудиције почињу 20. августа. Побједник такмичења добија ексклузивни музички уговор са компанијом "Сони" и са "Сити рекордсом", албум, турнеју и 200.000 евра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана