Северина дигла на ноге Београђане

Глас Српске
Северина дигла на ноге Београђане

Први концерт Северине Вучковић у Београдској арени довео је у суботу увече око 15.000 припадница љепшег пола и "шачицу" мушкараца, преноси Мондо.

Од првих тактова публика је пјевала са Северином њене највеће хитове, али и пјесме њених гостију Горана Бреговића, Наташе Беквалац, Aне Бебић, Петра Граше и Јелене Розга.

Концерт је почео Бетовеновом "Елизом" и Северининим изласком у бијелој вјенчаници, уз пјесму "Да је више мушкараца него година". Послије тога је убрзала уз "сплитску" обраду Заниног хита "Додирни ми колена".

Aреном су одзвањали звуци Северининих хитова, а посљедњи дио концерта почео је са "Ђурђевданом", који је најавио њеног "ментора" Горана Бреговића. Са њим је отпјевала пјесму "Гаде", али и "Ружица си била" Бијелог дугмета.

Ова Сплићанка и њена плесна група отплесали су и Џексонов "Thriller", који се претворио у хит Бијелог дугмета "На задњем сједишту мога аута".

"Гас, гас" је био очекивани завршетак концерта до биса. A прије биса на видео-биму се појавио велики старински радио и зачуо се глас Душка Радовића: "Београде, добро јутро!".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана