Севе замијенила Секу на филму

Агенције
Севе замијенила Секу на филму

Северина Вучковић ће заиграти у новом филму "Милионер у тијелу сиромаха", аутора Енвера Пушке, преносе медији у региону иако још није званично потврђено.

Вучковићева је замијенила Секу Алексић, која је због превише обавеза одбила главну улогу. Пјевачица је одушевљена овим позивом, а посебно што је баш њој повјерена главна улога у филму.

- Северина је добила сценарио и веома јој се допао. Она је талентована и има смисла за глуму. Лик који ће да тумачи можда чак и више лежи њој него Секи. Снимање почиње на јесен, а не сумњам да ће се она до тада спремити и одушевити и професионалне глумце, као и публику - рекао је извор близак пјевачици.

Редитељ филма је потврдио да је сценарио послао и Секи и Северини, и признао да у тој улози више види Северину али није желио да коментарише да ли ће гледаоци на великом платну видјети неку од ове двије пјевачице.

- Могу да вам откријем да сам врло задовољан, надам се да ће се филм допасти публици, а што се екипе глумаца тиче, моје жеље су задовољене. Не желим ништа да откривам док не почне снимање - рекао је Пушка и индиректно потврдио да је Секу замијенила Севе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана