Севе прославила рођендан уз тамбураше и у спектакуларној хаљини од 1.000 евра ВИДЕО

ГС
Севе прославила рођендан уз тамбураше и у спектакуларној хаљини од 1.000 евра ВИДЕО

Упркос мјерама изолације, Северина ће прославу 48. рођендана памтити по правом спектаклу.

“Хвала на свој љубави коју сте ми данас слали. Хвала мојим пријатељима за зоом забаву, за торту, за песму под мојим прозором... Фановима на видео честиткама, колегама и свим другим драгим људима... Пуно мислим на вас. Волим вас све”, написала је певачица у објави на Инстаграму.

Подкелила је снимак цијелог дана и својим пратитељима открила о каквој је прослави ријеч.

Испод прозора њеног пентхауса на загребачком Козјаку изненадили су је тамбураши који су јој запевали “Сретан ти рођендан” од Фантома, а потом им се Севе придружила па су углас отпјевали “Липа си липа” од Горана Карана и песму Мише Ковача “Далмација у мом оку”.

Пјевачица се није ни трудила да сакрије одушевљење овим изненађењем, па није скидала осмијех с лица, а из снимка је јасно да се посебно потрудила и дотјерала због рођендана.

На себи је имала хаљину бренда 16 арлингтон која не би промакла ни на црвеном тепиху. Љубичаста мини-креација украшена је шљокицама и перјем тако да је уз њу потребан само један модни додатак - пар добрих ципела.

Ову хаљину је могуће купити на многима омиљеној онлајн шопинг дестинацији, Нет-А-Портер, где ћете за њу издвојити близу 1.000 евра.

(Б92)
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана