Севе прелази у православну вјеру ?

Глас Српске
Севе прелази у православну вјеру ?

Интересовање јавности за Северину и њеног вјереника Милана Поповића не јењава, а медији већ увелико нагађају о мјесту њиховог вјенчања. Према писању листа "Курир", Севе и Милан већ мјесецима размишљају гдје ће се вјенчати, а да притом не увриједе ни хрватску, ни српску страну, због чега су дошли на идеју да се свечани обред обави на Кипру.

Тамо, наиме, живе Миланови родитељи, а будући младенци тако би се вјенчали на "неутралној" територији, но како се ради о православној цркви, Севе би у том случају морала прихватити и православну вјеру, испричао је неименовани извор за "Курир".

Севе и Милан, међутим, нису потврдили ову информацију - он је био недоступан за коментар, док је хрватска пјевачица тек кратко казала да су то "приватне ствари".

Милан посједује неколико луксузних некретнина, од којих је једна на у Aџиа Напи на Кипру.

Позната пјевачица се прошлог мјесеца у јавности појавила са скупоцјеним вјереничким прстеном на руци, на којем је блистао велики смарагд у средини опточен бриљантима за који се процјењује да је вриједан око 30.000 евра.

Северина је тада рекла да су она и Милан заљубљени као и првог дана.

- Важно је да сам срећна - рекла је Северина, те додала да је љубав према Милану инспирисала да послије седам година опет почне да пише пјесме од којих ће неке објавити на сљедећем албуму, а неке једном можда у збирци поезије. Северина и Милан су у вези већ неколико мјесеци, често мијењају локације свог боравка, али се никад не раздвајају.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана