Севе: Научићу сина да цијени жене

Aгенције
Севе: Научићу сина да цијени жене

Пјевачица Северина Вучковић сматра да је фантастична мајка.

- Својим примјером сина ћу, између осталог, научити да ни од кога не зависи, да буде слободан, да може бити шта год пожели, да може успјети само својим радом и да цијени жене гледајући мој примјер - рекла је Северина за српске медије.

Хрватска пјевачица и вјереница српског краља бакра Милана Поповића, са којим има сина Александра, боравила је претходних дана у Ријеци, гдје се припремала за своју најновију турнеју која почиње овог викенда.

- Из мене увијек проговара истина и емоција. Не можемо се поредити са свјетском продукцијом, али имамо добре идеје. То је као да поредите холивудски и европски филм - каже Северина.

Пјевачица каже да свако јутро устаје око осам, онда доручкује са сином, а затим 60 минута ради кондициони тренинг. Послије тога вјежба за концерте, плеше и пјева четири часа.

- Када се послије тренинга вратим кући, ручамо и идемо у шетњу. Недавно смо у Љубљани били на изложби Да Винчија и Александар је онако мали скоро ушао у макету тенка. То му се највише свидјело. Да могу, са њим бих само путовала и шетала - каже Северина.

Не крије да јој је омиљени дио дана јутро и да највише воли кад јој се син насмије послије буђења.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана