Севе и српски краљ бакра у вези

Глас Српске
Севе и српски краљ бакра у вези

Хрватска пјевачица Северина Вучковић наводно је у вези са милионером Миланом Поповићем, пише "Свет". Северина и Милан почели су да се забављају послије њеног наступа на његовој рођенданској журци раније овог мјесеца. Милан Поповић, сувласник ваљаонице "Севојно" и компаније "Aмалко", био је раније у вези са водитељком емисије "Све за љубав" Катарином Шишмановић.

Северина је неколико година била у вези са ријечким бизнисменом Славком Шаиновићем, а прошле године "пала" је и вјеридба. Пјевачица је прије само неколико мјесеци у интервјуу "Блицу" изјавила да је поред Шаиновића пронашла све што јој је потребно и да се нада да ће стати на "луди камен" до краја године.

Севе и Милан Поповић почели су да се забављају прије њеног наступа на његовој рођенданској прослави прије двије седмице на Aди Циганлији. Магазин "Свет" Поповића описује као некрунисаног краља бакра, чији годишњи приходи премашују милијарду долара.

Хрватска пјевачица још увијек се није огласила поводом свог романтичног статуса, а питање је да ли ће то и учинити, пошто је прошле године напустила снимање емисије за телевизију RTL управо због питања о љубавном животу.

Према писању хрватских агенција, веза Северине и српског "краља бакра" звучи невјероватно, јер су Севка и Славко још прије неки дан изгледали као врло срећан и складан пар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана