Сестре Марфи залудјеле свијет

Агенције
Сестре Марфи залудјеле свијет

Сестре Марфи, Брија и Шајна одлучиле су да крену стопама своје мајке Никол Мичел, која је била познати модел, па су урадиле серију провокативних фотографија за линију доњег веша.

Њихово секси издање изазвало је само позитивне коментаре, а мушкарци су просто полудјели за атрактивним сестрама.

Славни глумац Еди Марфи био је до 2006. године у браку са Никол Мичел. Њихове кћерке, двадесетчетворогодишња Брија и деветнаестогодишња Шајна, ријешиле су да изађу из анонимности, па су снимиле изазовне фотографије у којима рекламирају доњи веш.

Старија сестра Брија, која је истакла своје бујне коврџе, позирала је у доњем вешу бијеле боје, док је млађа сестра Шајна позирала у црном доњем вешу.

Нема сумње да су одлучиле да слиједе примјер своје мајке Никол, која се од Едија развела послије тринаест година брака. Еди Марфи има још двоје дјеце са двије различите жене.

Брија је недавно шокирала јавност када је проговорила шта модели морају да раде да би били успјешни у послу којим се баве. Она је гостовала у телевизијском шоуу и отворено рекла са каквим притисцима се суочавала да би била славна и витка. Пошто је нижег раста, Брија је морала стално да води рачуна да се не угоји. Напоменула је да се прича како неке манекенке једу вату умочену у сок, јер се тај памук разграђује у тијелу и ствара осјећај ситости.

Брија је новим фотографијама доказала да је у одличној форми, али није познато каквим све методима одржава килажу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана