Сестре Кендал и Кајли Џенер ће поново постати тетке, нећете вjеровати ко чека бебу

Г.С.
Сестре Кендал и Кајли Џенер ће поново постати тетке, нећете вjеровати ко чека бебу

Кендал и Кајли Џенер ће поново постати тетке! Њихов полубрат Брендон Џенер и његова партнерка Кејли објавили да очекују треће дијете. Брендон ће по четврти пут постати отац јер дијели ћерку Еву Џејмс Џенер са бившом женом Лиом Фелдер,

Пар је вијест подијелио на Инстаграму заједничким објавама. „Па, званично је!! Погледај шта сам јој поново урадио!” Брендон је потписао објаву. На снимку се појавила 38-годишња мама у бикинију, окренута на страну како би открила стомачић.

Кејли и Брендон су већ родитељи близанаца, Боа и Сема (4). Њихова нова беба ће доћи на свијет у августу, преноси Ало.

У разговору са магазином Пипл, Кејли је рекла да је Брендоново шесто чуло већ знало да је трудна пре него што је објавила велико откриће. „Имала сам тестове у џепу и хтјела сам да их одложим док је он прао зубе, али прије него што сам успела да то урадим, погледао ме је и рекао: 'Па шта мислиш колико си трудна?'“, рекла је.

Искрени пар рекао је издању да је беба зачета на Дан захвалности. Рекли су Еви о трудноћи на Божић, дајући јој лутку умотану у ћебе.

Пар није само родитељи људима - они напомињу да имају 14 кућних љубимаца: корњачу Тортелинија, два пса, Оникса и Лудоа, и 11 пилића. 

Кејтлин Џенер има укупно шесторо биолошке дјеце из три брака. Кејтлинина прва жена била је Кристи Крановер, од 1972. до 1981. Они су дочекали Берта Џенера у септембру 1978. и Касандру Марино у јуну 1980. године.

Кејтлинина друга супруга, Линда Томпсон, мајка је Брендона и Бродија Џенера. Брендон и Броди су се појављивали у ријалитију ,,У корак са Кардашијановима”, а Броди је познат по појави у ријалитју ,,The Hills”. Нејасно је колико су Кендал и Кајли блиске са Брендоном и Бродијем, али их прате на Инстаграму.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана