Сестре Кардашијан позирале у топлесу

Глас Српске
Сестре Кардашијан позирале у топлесу

Ким Кардашијан је прошле недјеље на свом сајту објавила фотографије за нову колекцију коју су она и њене сестре Кортни и Клои креирале за модни бренд "Sears".

- Наша Кардашијан линија џинса за "Sears" је и званично овдје, имате три стајлинга названа по мојим сестрама и мени. Ја носим фармерке из линије "The Kim" које су секси и равно кројене, Кортни носи линију слим фармерки, а "The Kloe" фармерке су опуштене и звонасте - написала је тада Ким.

Све три сестре позирале су у идентичним бијелим кошуљама и фармеркама из своје линије. Међутим, ријалити звијезда, модел и телевизијско лице својим фановима је показала још једну фотографију којом промовише нову линију џинса. Познате сестре скинуле су своје кошуље и позирале само у фармеркама.

- Клои, Кортни и ја одлучиле смо да будемо природне испред објектива Ника Саглимбенија, па смо позирале само у нашим омиљеним фармеркама. Како вам се свиђа фотка? Ја мислим да је прелијепа, а Клои и Кортни су дивне! - каже Ким Кардашијан.

Ово је друга сарадња познатих сестара и модне куће "Sears". Прошлог августа оне су први пут лансирале своју линију за ову модну кућу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана