Сестре Кардашијан као Барби лутке

Глас Српске
Сестре Кардашијан као Барби лутке

Једна од најпознатијих лутки на свијету Барби добиће ускоро три нове "другарице" - Ким, Кортни и Клои Кардашијан, пренијели су свјетски медији.

Како пише магазин "Ју-ес викли" према сестрама Кардашијан, које су постале славне захваљујући ријалити серији "У корак са Кардашијанима", биће направљене Барби лутке, које ће бити продаване у лимитираном издању.

- Лутке ће можда носити и одјећу које су дизајнирале сестре Кардашијан - рекао је неименовани извор магазину "Ју-ес викли".

Фирма "Мател" која производи Барби лутке одбила је да коментарише ове наводе у медијима, рекавши да никада не коментарише "гласине".

Барби, која је један од најпродаванијих производа у индустрији играчака више од 50 година, "објавила" је на друштвеној мрежи "Твитер" да има нови посао.

Ким Кардашијан, која се послије само 72 дана развела од кошаркаша Криса Хамфриса написала је на свом "Твитеру" на божићни дан - "Срећан Божић Барбике у Барби стилу! Дуго се нисмо видјеле. Шта вам је Кен поклонио за Божић? Недостајете ми лутке - додавши да се нада да ће се често виђати са овим луткама у 2012. години.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана