Шест мушкараца урадило је ДНК тест да утврде ко јој је отац, а мајку никад није упознала

Г.С.
Шест мушкараца урадило је ДНК тест да утврде ко јој је отац, а мајку никад није упознала

Ану Никол Смит, жену коју су мушкарци обожавали, америчку глумицу, манекенку и Плејбој зечицу, буран и раскалашан живот довели су до смрти. Преминула је 8. фебруара 2007. године, наводно од предозирања лијековима. Ана је иза себе оставила петомјесечну ћеркицу Данијелин Биркхед.

Она данас има 16 година и многи се слажу да неодољиво личи на Ану, а гомилу чињеница о својој мајци и даље не зна. Иако су медији након рођења малене дјевојчице, писали да би могла да има потешкоћа у развоју јер јој се мајка дрогирала и пила алкохол током трудноће, Данијелин је здраво дијете. Добар је ђак, а њен отац Лери тврди да жели да дјевојчица учи из мајчиних грешака.

Дуго се нагађало ко је отац Анине ћерке. Чак 6 мушкараца је урадило ДНК тест, јер су сви имали афере са фаталном плавушом у том периоду. Плејбој зечица је изјавила како је њен преминули супруг Џ. Ховерд Маршал за ког се удала када је имао 89 година, отац њеног детета, јер је прије смрти замрзла његову сперму. Ипак, ДНК анализа је показала како је прави отац дјевојчице Лери Брикхед с којим се неко вријеме забављала.

Отац и ћерка недавно су усликани на једном догађају у Кентакију, а сви су је још једном увјерили да је Данијелин мајчина копија. Има идентичан осмијех као и Ана, те специфичан, округласти облик лица. Ипак, за разлику од мајке гаји нешто алтернативнији, тврђи имиџ инспирисан рок и метал музиком, а како је сама истакла њена жеља и јесте да се бави музиком једног дана, те тренутно иде на часове гитаре.

Изненадна смрт сина је дотукла Ану

Ана Никол Смит је ћерку родила 7. септембра 2006, а три дана касније доживјела је ударац који је био почетак њеног краја. Наиме, њен 20-годишњи син Данијел Вејн Смит дошао је на Бахаме да види тек рођену полусестру, а тада је и преминуо у болничкој соби своје мајке због смртоносне комбинације опијата.

Данијел је сахрањен у октобру, шест недјеља након смрти, а на сахрани је Ана покушала да уђе у сандук. У међувријемену се удала за поменутог Хаурда Стерна на на неформалној церемонији пред баптистичким свештеником. Већини је датум вјенчања био сумњив, посебно јер је манекена била скрхана због синовљеве смрти, али је касније у судском процесу Стернов адвокат изјавио да је пару то било потребно након тешких тренутака.

Изгладњивала ћерку да би од ње направила "секси бебу"

Ана је послије смрти сина била сломљена. Тада је почела је да размишља о својој смрти, а чак је одабрала и модну комбинацију у којој ће је сахранити. Борила се с депресијом и вишком килограма и мешала је разне таблете. Вријеме је проводила испред телевизора, а била је опседнута идејом да њено дијете буде 'секси беба'.

- Иако је знала да је исправна количина хране 84 грама свака три сата, она је инсистирала да јој дајем 70 грама, причала је дадиља.

Данијелин је данас на сву срећу здраво дијете, израсла је у љепотицу, а са оцем Ларијем посетила сва мјеста која су некада значила њеној мајци.

"Данијелин је сада тинејџека, а не зна гомилу чињеница о својој мајци. Као отац дјевојке која је тако мала изгубила мајку, помислио сам, зашто да јој не покажем њене почетке. Искрено, ни ја сам нисам знао неке детаље из њеног живота", испричао је Лари Биркхед.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана