Шест дадиља чува близанце славног пара

Агенције
Шест дадиља чува близанце славног пара

Најбогатији пар на свијету Бијонсе и Џеј Зи не штеди на дјеци и њиховим потребама. Међутим, сви су остали у шоку када су сазнали да је Бијонсе запослила чак шест нових дадиља, које ће се бринути о њеној дјеци.

Близанци су на свијет дошли прије више од мјесец, а репер и његова супруга су се добро припремили за њихов долазак. Међутим, испоставило се да су двије новорођене бебе велика обавеза, па су затражили професионалну помоћ.

- Близанци не спавају у исто вријеме, па је Бијонсе схватила да јој треба помоћ. Зато је запослила три дадиље за по једну бебу. Оне раде по смјенама од осам сати - рекао је извор близак пару.

Извор је додао да сваку дадиљу плаћају 100.000 долара, а да Краљица Би, осим ових шест, има запослене још двије дадиље које чувају слатку Блуе Ајви.

Међутим пријатељи славног пара су сложни да нико не треба да се чуди због тога што овај пар не штеди паре када су дјеца у питању.

Прије два мјесеца су потрошили милион долара да би кућу припремили за долазак беба, а Блуе Ајви је добила "живанши" хаљиницу инспирисану одијелом медицинске сестре, коју је носила док се њена мама порађала, вриједну чак 1.050 долара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана