Шерон Стоун показала груди у 56. години

Агенције
Шерон Стоун показала груди у 56. години

Позната и самоувјерена америчка глумица Шерон Стоун још једном је показала да јој године ништа не могу иако је већ дубоко загазила у шесту деценију.

Ова жена пуна самопоуздања у марту ове године прославила је 56. рођендан, али имиџ елегантне заводнице не мијења ни за живу главу, па и даље воли да показује своје груди без грудњака.

Шерон је на радост папараца и окупљених обожавалаца показала слободне груди на забави у хотелу "Валдорф Асторија" у Њујорку, а слично је урадила и на фестивалу у Кану, а неколико мјесеци прије тога и на журци у Лос Анђелесу.

У мају је позирала скоро гола за италијански "GQ" у изазовном, провидном, црном бодију и ципелама са високом петом.

Због невјероватног изгледа нашла се на насловној страни овог магазина, а иако се тада нагађало да је мало прије тога имала мождани удар, она је изгледала боље него икада и поручила је другима да не планира да се повуче са јавне сцене.

Стоунова је постала позната у улози Кетрин Трамел у филму Пола Верховена "Основни инстинкт" из 1992. године, али је каријеру започела много прије 1980. године у филму "Стардаст меморис" Вудија Алена.

Ипак, успјех "Ниских страсти" није успјела да понови упркос улози Џинџер у филму "Казино" Мартина Скорсезеа за који је добила "Златни глобус" и била номинована за "Оскара".

Играла је и у филмовима "Тотални опозив", "Силвер", "Ниске страсти 2" и "Специјалиста".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана