Шерон Стоун: Ја нисам секс симбол, мушкарци бјеже од мене

Агенције
Шерон Стоун: Ја нисам секс симбол, мушкарци бјеже од мене

Шерон Стоун више пута је изабрана за најсексепилнију жену, али изгледа да јој недостаје пажња мушкараца.

"Вољела бих када би ми мушкарци чешће прилазили", каже Стоун (57). "Они бјеже од мене. Људи мисле да сам секс симбол, али то није тачно. Ја сам дјевојка у врећастој гардероби са врећом књига. Људи ме се плаше".

Стоун, која иза себе има два брака, каже да су једини мушкарци који јој пружају пажњу њени синови Роан (15), Лерд (10) и Квин (9).

"Они су у том узрасту када постају мали мушкарци. Почели су да ми носе торбе до кола и придржавају ми врата. Такође, остављају ми поруке код волана, попут: ‘Желимо ти диван дан на послу’", каже Стоун.

"Сјајни су и чине да се осјећам лијепом; да имам сврху".

Стоун каже да је у доба када је позирала за дуплерицу Плаyбоy магазина 1990. имала проблема у каријери.

"Носила сам прешироку црну одјећу и велике наочаре, јер ништа нисам видјела, а стално сам носила књиге и гомилу неких ствари. Људи су говорили: ‘Па она уопште није секси’", каже глумица.

"Затим сам разговарала с једном другарицом која је била уредница фотографије Плаyбоyа и рекла сам: ‘Нико не мисли да сам ја секси’. Када ми је рекла да Хју Хефнер жели да ме стави у магазин, смијала сам се. Затим сам схватила да ћу гладовати до смрти, да не могу плаћати кућу. Нисам знала шта да радим. Нисам могла да добијем посао. Мислила сам: ‘Ово је бесмислено. Можда треба да будем у Плејбоју’. Тако сам се договорила с Хефом и њом да желим да урадим те црно бијеле фотографије на којима нећу обнажити доњи дио, али хоћу горњи. Помислила сам: ‘Рећи ћу људима да сам секси’. То сам и урадила. Онда је дошао филм ‘Ниске страсти’ и људи сада мисле да сам секси".

Стоун, која је освојила Златни глобус и номинацију за Оскара због улоге у филму "Казино" Мартина Скорсезе и даље тешко прихвата титулу сексепилне жене.

"Имам заиста равну задњицу. Данас сам много расправљала о томе коју хаљину да носим, јер нисмо били задовољни тиме како ми задњица изгледа у неким од њих".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана