Шерон: Моји најбољи пријатељи су Срби

Агенције
Шерон: Моји најбољи пријатељи су Срби

Популарна глумица Шерон Стоун у једном интервјуу причала је о свом тешком дјетињству, истичући да су јој у том периоду једини пријатељи били Срби, Милица и Душан, поријеклом из Србије са којима је провела дјетињство, а који су на неки начин имали утицаја на то да она постане манекенка.

- Моји најдражи пријатељи, од детињства до данас, јесу Милица и њен брат Душан. Они су ми као брат и сестра. Рођена сам у Мидвилу, малом мјесту у близини Питсбурга. У близини су становали Милица и Душан. Моји родитељи, Јосеф и Дороти, поријеклом су из Ирске, а њихови Милорад и Милунка из Србије. Родитељи су нам радили заједно у оближњој фабрици, а ми смо се дружили непрестано - почела је причу Шерон.

- Вољели смо се, помагали, дијелили проблеме и сиромаштво. Они су нам били до коске привржени, гостољубиви, пуни разумијевања, племенити. У свему смо се помагали. Сјећам се да се мој отац отровао и пао на послу, први је дотрчао да му помогне чика Милорад и није чекао хитну помоћ него га је однио до оближње болнице - причала је глумица.

Она каже да је данас позната управо због другарице Милице која је предложила да се опроба као манекенка.

Имала сам проблема у школи, не зато што сам била лош ђак, напротив, била сам најбоља, па су ме друга дјеца мрзила и називала бубалицом. Милица, Душан и мој брат, штитили су ме и помагали у свему. Заједно смо учили, правили планове за будућност. Онда су ме због високог степена интелигенције 154, у 15. години, пребацили из школе Сегер на универзитет Единборо. Мени најдраже особе биле су физички удаљене, али близу мени у свему. Када сам се задјевојчила и када су неки момци почели да ми се удварају, а ја сам их надмено одбијала, многи су жељели да ми се освете. Неки су се договарали да ме групно пресретну и силују. Због тога су ме Душан и Мајкл стално пратили - сјеца је Шерон  Стоун.

А онда, једног дана Милица ју је наговорила да се пријави на такмичење за мис.

- Тако је почела моја каријера због које сам се преселила у Њујорк. Они су наставили и даље да ме подржавају, савјетују и воле до неба. До дан-данас дијелимо све тајне, све радости и невоље. Милица и Душан су много помогли да се мој брат извуче из пакла дроге, због тога им посебно захваљујем. Наш однос је био више од игре, прерастао је у трајну вриједност, у пријатељство за сва времена. Захваљујући тој релацији, стекла сам снагу, моћ, самоувјереност, самосталност… - рекла је Шерон.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана