Шерил завршила са Ешлијем

Глас Српске
Шерил завршила са Ешлијем

Шерил Кол, супруга фудбалера Челзија Ешлија, неће, изгледа, попут љепше половине Џона Терија тако лако прећи преко невјерства свог супруга.

Наиме, популарна пјевачица се вратила из Лос Aнђелеса, гдје је "мјеркала" некретнине, а истог дана путем саопштења објелоданила је да се разишла са супругом.

- Шерил Кол више није са Ешлијем. Она је истовремено затражила од медија да је не узнемиравају у овако осјетљивом тренутку и да поштују њену приватност - наводи се, између осталог, у саопштењу PR службе Шерил Кол, која је, како ствари стоје, дефинитивно ријешила да оконча троипогодишњи брак са фудбалером послије сазнања да ју је варао са неколико девојака.

Да је на добром путу да стави тачку на свој брак, свједочи и податак да се по доласку из СAД на лондонском аеродрому "Хитроу" појавила без скупоцјеног вјенчаног прстена. Она би ускоро требало да се за стално пресели у Лос Aнђелес и тамо настави каријеру, а с тим циљем је претходних дана разгледала скупоцјене виле по Беверли Хилсу. Једна коју је у старту одбацила као будући дом сувише јој је личила на оне у којима, како је иронично закључила, живе жене фудбалера.

Иначе, енглески медији објавили су причу Ен Корбит, једне од дјевојака са којом је Ешли Кол провео ноћ. Она је открила да ју је лијеви бек Челзија на кољенима, плачући преклињао да не ода медијима њихову тајну, јер ће га, како је у очају понављао, напустити Шерил.

- Не смијем да изгубим Шерил, јер је она цио мој живот. Aко ме напусти, убићу се - биле су, наводно, ријечи које је изговорио Ешли док је молио 28-годишњу Корбит, која ради као службеник владе СAД.

Романса за једно вече између Ешлија Кола и Ен Корбит догодила се у јулу 2009. године, током турнеје Челзија у СAД. Она је енглеском таблоиду до детаља испричала о врелој ноћи коју је провела са фудбалером.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана