Шерил Кол тужи The X Factor за 2.3 милиона долара

Агенције
Шерил Кол тужи The X Factor за 2.3 милиона долара

Бивша чланица жирија америчког шоуа "The X Factor" поднијела је тужбу против продуцената емисије и тражи 2.3 милиона долара одштете.

Шерил Кол је покренула тужбу против продуцентске куће "Влуе Орбит" због неисплаћених хонорара након што није добила позив да буде члан жирија у другој сезони "The X Factor".

Она је наводно потписала уговор према коме јој је хонорар за учествовање у две сезоне емисије морао да буде исплаћен без обзира да ли ће организатори раскинути уговор или не.  

Наводно је Кол примила хонорар од 1.8 милиона долара за прву сезону, али сада путем суда тражи исплату хонорара од два милиона долара за другу годину, као и додатну одштету у коју спада и 100.000 за гардеробу, 25.000 за стилисту, 15.000 мjесечно за боравак у хотелу у Лос Анђелесу.  

- Ово је уздрмало Холивуд и могло би да буде погубно за Сајмона Кауела јер је јавно преузео одговорност за испаљивање Шерил Кол - изјавио је добро упућен извор који је додао да и пjевачица има одговорност пошто је примила пуну плату за цијелу сезону шоуа у коме се појавила само неколико пута.  

Иначе, продуценти су отпустили Шерил Кол и на њено мјесто довели Никол Шерзингер.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана