Сергеј Трифуновић због Дивјака нападнут у Новом Саду

Глас Српске
Сергеј Трифуновић због Дивјака нападнут у Новом Саду

Цех због ношења мајице са ликом Јована Дивјака глумац Сергеј Трифуновић мораће још да плаћа, у шта се увјерио и сам када га је напала група младића у кафеу "Паб" у Новом Саду. Послије наступа групе "Ману Чао", у петак навече је глумац отишао на пиће, а ту га је сачекала локална екипа која му још није опростила инцидент настао послије сарајевске премијере филма "Монтевидео, бог те видео".

- Сергеј Трифуновић је нормално дошао у кафић и сео да попије пиће са пријатељима. Међутим, одмах по доласку приметила га је група младића који су били у видно припитом стању, а који су очигледно огорчени што је Сергеј носио мајицу са Дивјаковим ликом. Одмах су почели да му добацују. Најпре су га звали "Мустафа", а потом му је један од њих рекао: "Пи.ко, сад покажи мајицу!" Јасно се видело да су покушавали да га испровоцирају и само су чекали да и он нешто добаци како би могли да изазову тучу - прича за београдске медије извор који је присуствовао догађају и истиче да је у једном моменту Трифуновић ипак реаговао.

- Aјде сад подигни мајицу да видимо Дивјака! Aјде ако смеш?! - викали су момци, послије чега је Трифуновић заиста показао шта има на себи, покушавајући на све начине да избјегне инцидент јер је било јасно да је само једна ријеч довољна да насрну на њега. Чим је испио пиће, Сергеј је са пријатељима напустио локал. На питање медија о провокацијама, глумац је демантовао да се било шта догодило, да би на крају ипак рекао да је могуће да му је неко нешто добацивао, али да он то због гласне музике није чуо.

- Није тачно, ништа од тога није тачно! Био сам трезан, тако да ми тако нешто не би промакло! Био сам у Новом Саду на наступу групе "Ману Чао" и да, био сам у кафеу "Паб", али ми нико ништа није добацивао! Провео сам се феноменално. Добро, могуће је и да ми је неко нешто и добацивао, али музика је била толико гласна да ја нисам чуо, заиста нисам чуо. Нисам уопште обраћао пажњу, било ми је толико лепо да ме је било брига да ли неко нешто добацује - рекао је Сергеј Трифуновић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана