Сергеј Тадић из Бањалуке одушевио наступом у “Звездама Гранда” ВИДЕО

ГС
Сергеј Тадић из Бањалуке одушевио наступом у “Звездама Гранда” ВИДЕО

Сергеј Тадић из Бањалуке изазвао је оштру полемику међу члановима жирија “Звезда Гранда”, упркос томе што је одушевио сјајним наступом.


Сергеј је открио како је доживио само гласање, а признао је и да му ово није први пут да буде у великом “Грандовом” студију у којем је у емисији “Никад није касно” наступао прије три године с оцем.

“Морам признати са сам очекивао гласове жирија, бар преко три, па сада да ли ће бити пет или шест, небитно. Драго ми је што је било више од три”, признао је Тадић.

Такмичар је изазвао полемику међу члановима жирија, а Драган Стојковић Босанац изнио је низ похвала о пјевању младог пјевача.

“Не знам шта бих рекао. Надам се да ћу то урадити даље како треба, да ће сви бити задовољни” рекао је млади пјевач из Бањалуке.

О коментарима жирија ипак је одлучио да се не изјашњава.

“То не знам стварно, они боље знају. Била ми је добра трема док сам пјевао, али изгурало се некако”, додао је кандидат.

Он је открио да се иначе бавио музиком, као и да му је ово други покушај да засија у овом такмичењу.

“Прије неколико година сам прошао аудицију, али је тада била корона. Имао сам неких 16-17 година, трема, и нисам смио да дођем. У међувремену је тата Игор Тадић био на ‘Никад није касно’, гдје је освојио друго мјесто. Добио је касније и пјесму од ‘Гранда’. Већ сам једном био у студију са њим и од тада ми се појавила жеља да дођем сам и пробам, што сам и учинио ове године”, испричао је Сергеј у разговору за Гранд.

Признао је и да му је лакнуло када је видио студио.

“То је то, наравно има промјена унутар самог студија, али амбијент је ОК”, додао је Сергеј.

Открио је шта сада ради његов отац.

“Тата иначе пјева, има свој бенд за свирке, а данас одмара и чека да му јавим како је било”, испричао је млади пјевач, којег Бањалучани често имају прилику слушати и у клубовима у граду на Врбасу.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sergej Tadic (@_sergejtadic_)

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана