Сергеј Ћетковић у Бањалуци 29. маја

Глас Српске
Сергеј Ћетковић у Бањалуци 29. маја

Један од најпопуларнијих српских поп пјевача Сергеј Ћетковић у недјељу 29. маја ће одржати концерт у Бањалуци у кругу воденог парка "Aквана". Карте за концерт познатог пјевача се могу купити већ од сутра по цијени од 10 КМ, на продајним мјестима у "Aквани", испред робне куће "Боска" и у угоститељском објекту "Стакленац".

Цијена улазнице ће на дан концерта коштати 15 КМ, а сви они који купе карту моћи ће послије да је искористе као улазницу за цјелодневни боравак на "Aквани".

Концерт ће почети од 20.30 часова, а према ријечима организатора концерта Зорана Ђурића из "Квин естраде", уколико на дан одржавања концерта буде кишовито вријеме, наступ Ћетковића ће бити одгођен за неки од сљедећих дана, о чему ће јавност бити обавијештена.

- Сергеј Ћетковић има једну од најквалитетнијих екипа која прати његове наступе и вјерујем да ће ово бити веома успјешан и посјећен концерт - истакао је Ђурић и додао да је број улазница ограничен.

Последњи албум Сергеја Ћетковића "Два минута" је један од најпродаванијих албума на домаћим просторима. Генерални спонзор концерта је "Орифлејм" козметика.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана