Серена Вилијамс - Имам бујне облине, велике груди и огромну гузу

Глас Српске
Серена Вилијамс - Имам бујне облине, велике груди и огромну гузу

Неки мисле да познати и славни немају проблема у животу, али прича Серене Вилијамс открива другу страну медаље. Прва тенисерка свијета проговорила је јавно о томе колико су је мучили њени "физички недостаци".

Иза ње су 32 милиона долара од награда, освојила је више од 40 турнира, међу којима и 13 гренд слемова, а мучи је то што има "велике груди и гузу".

Након што је освојила четврти Вимблдон, Серена је јавно признала своје највеће комплексе, које је, каже, успјела побиједити.

- Дуго ми је требало да схватим да нисам као моја сестра. Венус је грађена попут модела, а ја имам бујне облине, велике груди и огромну гузу. Док смо одрастале заједно, увијек сам жељела изгледати и бити попут Венус, облачила сам њену одјећу све док једног дана у њу више нисам могла стати - испричала је 29-годишња Aмериканка те открила како јој је дуго требало да прихвати себе такву каква је.

- Сада сам то прихватила, требало ми је пуно времена, али сад сам свјесна своје посебности и осјећам се секси оваква - рекла је млађа од сестара Вилијамс и открива који јој је данас најдражи дио тијела.

- Мој осмијех! Зато што осмијех приказује особу у потпуности - нагласила је Серена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана