Шербеџијина музичка симфонија у Бањалуци

Мирна Пијетловић
Шербеџијина музичка симфонија у Бањалуци

Велика холивудска звијезда "наше горе лист", који је направио свјетску глумачку каријеру, Раде Шербеџија, у пратњи акустичног оркестра "Западни колодвор", одржаће 5. октобра у 20.30 часова у Народном позоришту Републике Српске у Бањалуци концерт на којем ће промовисати свој нови албум "Понекад долазим, понекад одлазим".

- Концепција коју Шербеџија сада ради захтијева акустичне просторе у којима публика има комоцију да прати двочасовни програм. Ријеч је о музичко-глумачком перформансу, који ће задовољити и најистанчаније умјетничке укусе - истакао је за "Глас Српске" организатор концерта Зоран Ђурић, директор "Квин естраде".

Према Ђурићевим ријечима, Шербеџија ће изводити старе, али и нумере са свог новог албума, на коме има шест ауторских пјесама.

- Велико ми је задовољство што по четврти пут доводим Радета Шербеџију у Бањалуку, који има апсолутно повјерење у организацију "Квин естраде" - рекао је Ђурић.

Он је додао да због ексклузивности простора у којем се одржава концерт цијена улазнице износи 50 КМ. У продају је пуштено 290 улазница које се могу купити на билетарници Народног позоришта РС, а којих је остало још веома мали број.

- Мени је јако жао што Бањалука још нема адекватну концертну дворану која би могла да прими већи број посјетилаца, тако да смо се одлучили за Народно позориште РС у којем може да сједне само 290 гостију и због тога је и цијена 50 КМ - истакао је Ђурић.

Сав приход који се оствари од овог концерта биће дониран у хуманитарне сврхе. Покровитељ концерта је потпредсједник РС Емил Влајки, а генерални покровитељ компанија "Нестро петрол".

Послије Шербеџијиног концерта "Квин естрада" организује 6. октобра бесплатан концерт кубанске групе "Кубалканика" и Саше Матића за све грађане Брода, те концерт "Црвене јабуке" у Зеници, за који ће детаљи бити познати идућих дана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана