Шербеџија у Београду примио вакцину, открио разлог због ког је то урадио у Србији

ГС
Foto: Википедија

Прослављени глумац Раде Шербеџија у Београду се вакцинисао против корона вируса.

„У Београду сам то учинио, јер нису у Европској заједници па могу да набаве својим каналима вакцине и разне су набавили. То су све одлично обавили, тако да су многи људи отишли тамо да се вакцинишу. Ја сам одлично поднио. Многи моји пријатељи из Сарајева су отишли тамо да се вакцинишу. Треба то, не може се чекати. Ко може да то учини, треба то учинити. Надам се да ће те вакцине кренути брже из ЕУ сада. Надам се да ћемо ово љето моћи да дочекамо мирније и да ћемо моћи да се дружимо. Имам такав осјећај“, рекао је Шербеџија.

Он у посљедње вријеме најчешће борави у Истри.

„Људи се боре, размишљају шта и како да своје животе уреде, и приватне, а и професионалне. Тешко је ово, ако питате о нашој професији, то је сада најтеже доба. Јер ми смо, позориште и филм, такве умјетности да зависе од дружења, много људи, скупова. То је колективна умјетност. Тако да је то заиста ужасно и тешко“, искрен је глумац.

Раде Шербеџија је затим подијелио свој савјет како да се људи даље носе са овом ситуацијом.

„Треба бити на неки начин паметан… Бити опрезан, наравно, али треба на неки начин бити паметан и покушати даље наставити у оквирима колико се може и колико ситуација дозвољава да се настави нешто с тим дјеловањем умјетничким, иначе оде све к врагу. Људи ће добити посљедице на психама својим, рађаће се нове болести, нелагоде”, рекао је Шербеџија за Аваз.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана