Селма Бајрами након забране уласка у Србију објавила снимак из Београда

ГС
Селма Бајрами након забране уласка у Србију објавила снимак из Београда

Фолк пјевачица Селма Бајрами задржана је јуче на аеродрому када је покушала да уђе у Србију, након чега је одмах укрцана у авион којим је испраћена из земље, о чему не престаје да се прича.

Селма је мало потом подијелила снимак из Београда, у ком видимо призор са ауто-пута на Новом Београду, а ту се није зауставила.

Није познато кад је горепоменути клип настао, док је пјевачица уз то подијелила и пјесму колеге Халида Бешлића: “Само за тебе, Београђанко мала, само за тебе што никад ниси знала…”.

Нешто касније, на њеном Инстаграм профилу освануо је и снимак у којем у ауту пјева стихове “Нек пукну душмани, нек пукну душмани, ја и даље волим цијели свијет”.

Све вријеме је имала осмијех на лицу, па се чини да јој забрана уласка у Србију није тешко пала, преноси Блиц.

Подсјетимо, доскорашњи директор БИА Александар Вулин изјавио је да је пјевачици Селми Бајрами забрањен улазак у Србију по његовом наређењу јер је Бајрами пред камерама “поносно показивала симболе Велике Албаније”.

– Не можете показивати симболе ‘Велике Албаније’ и узимати новац у Србији. Коме је ‘Велика Албанија’ понос, Србија не треба да буде тезга. Као што сам рекао, док сам служио Србији као директор БИА издао сам један број наредби које се односе на све оне који газе достојанство Србије и нашег народа. Не знам које наредбе су остале на снази али најбоље да издајници и они који мисле да се може некажњено пљувати по Србији то сами провјере – изјавио је Вулин јуче.

Наиме, Селма Бајрами је пјевала пјесму “Валле Косоваре” и у једном тренутку показала двоглавог орла, а цијели снимак је испливао на мрежама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана