Селин тугу утапа у алкохолу и лијековима

Агенције
Селин тугу утапа у алкохолу и лијековима

Славна пјевачица Селин Дион након породичне трагедије тугу утапа у алкохолу и лијековима.

Иако тврди да је са њом све у реду, видно је смршала, не излази нигдје из куће и постала је параноична. Пријатељи кажу да је све чешће виђају у алкохолисаном стању и да се кљука тешким лијековима.

Прије пола године канадска пјевачица изгубила је брата Данијела и супруга Ренеа Анжелила. Остала је сама са три сина: Рене-Чарлсом (15) и близанцима Нелсоном и Едијем (6).

Емотивна Селин заплакала је прије неколико мјесеци на бини у Лас Вегасу. Пјевачица је у "Сезарс паласу" наступила први пут послије супругове смрти.

- Током година, ја сам видјела само свог супруга који је овдје сједио сваке вечери. Сви су мислили да гледам њега, али ја то нисам морала да радим јер сам га видјела поред себе сваки пут када бих затворила очи - рекла је тада.

Додала је да је супругу толико вјеровала да никада, док је он био жив, није имала разлога за бригу.

Селин на прво мјесто увијек ставља  своју дјецу јер не жели да она помисле да нема времена за њих.

- Моје највеће задовољство је да ујутро моја дјеца буду уз мене и да испијам кафу са шлагом, без шећера. Увече када идем на спавање, нестрпљиво чекам да се пробудим и да поново уживам у томе. Та једноставна задовољства дају највећи смисао животу - каже музичка звијезда.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана