Селин Дион потпуно нестала, шта се дешава?

ГС
Foto: arhiva

Чини се да је Селин Дион нестала из јавности. Тачније, од октобра 2021. године певачица се није огласила, а медији су у пар наврата покушавали да дођу до информација о звезди, међутим мало тога су успели да сазнају.

Селин Дион је због неиздрживог, дуготрајног и болног грчења мишића била приморана да откаже турнеју, а издала је и саопштење у коме каже да ће опоравак пре повратка на сцену трајати дуже него што је очекивала. Медији пишу да Селин због парализујућих болова у стопалима и ногама више не може ни да устане из кревета.

Знатно је смршала и врло је слаба, што јој отежава бригу о 11-годишњим близанцима Едију и Нелсону. Наводно Селин размишља о томе да се потпуно повуче са сцене можда и на годину дана.

Од октобра, од како је отказала наступе, Селин се огласила само исечцима из видео клипова својих старих спотова. Док су фанови писали у порукама: "Волели бисмо да имамо неку вест о Селин..."

Нјено последње обраћање публици је било крајем 2021. године када је рекла:

"Заиста сам се надала да ћу моћи да одржим наступ, али претпостављам да само морам да будем стрпљива и да следим режим који су ми лекари преписали. Биће ми драго да се вратим пуна здравља, једва чекам повратак на сцену."

Нјена последња објава на Инстаграму је од стране њеног тима и тиче се тридесетогодишњице музичког албума.

"Тешко је поверовати да ове недеље Селинин истоимени албум пуни 30 година", написали су на почетку објаве.

Подсећамо, Селин Дион сутра слави 54. рођендан, можда ће се том приликом појавити у јавности, или барем огласити на Интернету.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана