Селин Дион показала близанце

Глас Српске
Селин Дион показала близанце

Само четири мјесеца послије рођења близанаца канадска пјевачица Селин Дион вратила се на посао у Лас Вегас, гдје су јој хиљаде обожавалаца приуштиле дочек за памћење.

Пјевачица је у сриједу слетјела у Лас Вегас и поносно показала близанце, Нелсона и Едија, пред хиљадама одушевљених обожавалаца, који су је дочекали испред хотела "Cesar Palace" гдје ће током сљедеће три године имати наступе.

Пјевачица је позирала на степеницама хотела са супругом Ренеом Aнгелилом, близанцима и њиховим старијим сином Ренеом-Чарлсом, који је попут близанаца зачет вјештачком оплодњом.

Селин почиње с пробама за нови шоу који ће премијерно бити изведен 15. марта. Њени концерти, "A New ... Live in Las Vegas", које је имала од 2003. до 2007. видјело је више од три милиона људи и на њима је зарадила преко 400 милиона долара.

Иако има претрпан распоред, Селин ипак не одустаје од мајчинских обавеза и одбија да за своју дјецу ангажује дадиље.

- Мијењам пелене и дојим и то је нешто гдје ме нико не може замијенити. То је напорно, али и велика радост. У сваком случају, дојење је пуно теже ако си под стресом. Нисам родила дјецу да не бих бринула о њима, да им не бих давала 200 или 300 одсто од себе - изјавила је четрдесетдвогодишња Селин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана