Селену Гомез сломиле критике на рачун изгледа

Агенције
Селену Гомез сломиле критике на рачун изгледа

Селена Гомез проговорила је о догађајима који су јој се дешавали овог прољећа и фотографијама на којима се види на плажи у купаћем костиму са неколико килограма вишка.

- Било је престрашно. Никада нисам доживјела нешто слично, била сам љута и тужна због таквих критика - признала је она, подсјећајући да се борила са негативним коментарима на друштвеним мрежама.

Након што су објављене фотографије које су шокирале њене бројне фанове, она је изјављивала да је није брига шта други мисле о њеним килограмима.

Осим неколико килограма вишка, у јавности се спекулисало и о пјевачицином лијечењу од наркотика, али Селена је касније открила прави разлог повлачења са сцене крајем 2013. године и боравка у једној клиници.

- Ишла сам на хемотерапије, јер су ми дијагностиковали аутоимуно обољење лупус - рекла је пјевачица и додала да јој је одмор био пријеко потребан.

У интервјуу који је недавно дала за америчке медије Селена је говорила и о томе да много користи друштвене мреже, па чак и да претјерује као и већина младих.

Осврнула се и на своју везу са колегом Џастином Бибером, истакавши да није љута на њега и да су и даље у контакту.

- Охрабрујем га и поносна сам на његов пут. Обоје одрастамо и правимо грешке - рекла је Гомез, додавши да јој је срце након раскида било сломљено, али и да је сада све пребољела.

Према њеним ријечима, тренутно не трага за момком и прија јој друштво другарица.

Селена ради и на промоцији новог албума "Revival", који је пуштен у продају прије неколико дана и са којег је објављен сингл "Ритам и ја".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана