Селена Гомез се придружила милијардерима

GS
Foto: Instagram

Селена Гомез званично се придружила милијардерима, након дуго година на јавној сцени и неколико покушаја успешних бизниса.Наравно, много захвалности приписује њеној пјевачкој и глумачкој каријери, коју гради одмалена. Овај велики успјех може захвалити највише једној особи - себи.

Вриједност коју посједује износи великих 1.3 билиона, а до овог циља успјешно је дошла захваљујући својој линији "Раре Beauty", коју је започела 2019. године.

Али, Селена је прави примјер да се радом и трудом жена може сама изградити и то без да јој ико приписује богатство партнера или супруга.

Њен бизнис доживио је велики успјех на свјетском тржишту, а ни сама не бјежи од рекламирања, као што смо неколико пута имали прилике да видимо у њеним снимцима гд‌је показује своју бјути рутину.

"Она није само поп звијезда. Она је бизнис жена, која са стрпљењем гради свој успјех", наводи маркетинг експерт Стејси Џоунс, пише "Page Six".

Сада, Селена се придружила својим појединим колегиницама са естраде, али и својој најбољој пријатељици Тејлор Свифт, која је такође примјер успеха и славе једне жене која сама себи ствара каријеру, преноси Ona.rs.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана