Селена Гомез сама међу паровима

Агенције
Селена Гомез сама међу паровима

Популарна поп пјевачица Селена Гомез је позирала са друштвом у којем је једино она била без партнера, а сви остали на фотографији су у загрљају. Многи се питају шта се дешава са њеним новим дечком, пјевачем Њеекндом.

Селена је фотографију објавила док је са друштвом пратила Супербоул, а оно што је привукло пажњу њених обожавалаца јесте то да се пјевачица нашла сама у друштву парова.

Ово је доказ да и познати имају понекад непријатне ситуације као и сви анонимни људи. Док су сви на слици насмијани и срећни, поп звијезда је позирала са озбиљним изразом лица.

На друштвеним мрежама многи су се запитали зашто са Селеном није њен нови дечко, пјевач Њеекнд. Чини се да након пута по Европи он одмара или је можда био аутор фотографије која је изазвала лавину радозналих коментара. Иако се славни пар није огласио тим поводом, снимак је направио бум на друштвеним мрежама. Изгледа да Селена са ким год да је у вези доспијева у центар пажње. И њена романса са пјевачем Џастином Бибером била је увијек занимљива таблоидима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана