Сексуална зависност изговор за невјеру

Глас Српске
Сексуална зависност изговор за невјеру

Свјетски селебритији нашли су начин како да се извуку од јавне бламаже - невјеру су прогласили болешћу! Сексуална зависност - стање када особа не може контролисати своје сексуално понашање.

Таква би била дефиниција модерне пошасти међу славнима, али постојање тог здравственог феномена још увијек нису службено прихватили љекари, психијатри и сексолози, а јавна дебата о природи, симптомима и узроцима "болести" тек је у зачетку. Према ријечима америчке породичне терапеуткиње Маурин Кенинг, још није забиљежен случај сексуалне зависности ван круга селебрити особа, многи су склони вјеровати да је ријеч тек о одлично смишљеном изговору за невјеру.

Без обзира на то што сексуална зависност као болест још увијек службено не постоји, по Aмерици ничу луксузне клинике за одвикавање, које својим славним пацијентима нуде "скидање" у року од неколико мјесеци, па чак и седмица.

Били они најобичније варалице које покушавају да спасу свој образ или брак, пет најпознатијих случајева сексуалне зависности су Тајгер Вудс - свјетски секс зависник број један, Ерик Бенет - бивши муж оскаровке Хали Бери, Расел Бренд, тренутни партнер Кети Пери и Дејвид Духовни - легендарни Фокс Малдер из "Досијеа икс" и Џеси Џејмс, супруг Сандре Булок.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана