Секси тајне холивудских звијезда

Агенције
Секси тајне холивудских звијезда

Ако сте се икада питали које је мјесто холивудским звијездама омиљено за вођење љубави или коју музику воле да слушају током секса, онда је крајње вријеме да то сазнате.

Мараја Кери и Ник Кенон

Ник Кенон, бивши супруг Мараје Кери, никада није крио да ужива у анђеоском гласу бивше супруге, али је помало изненађујуће било њихово признање да слушају искључиво Марајине највеће хитове док воде љубав.

Оливија Вајлд и Џејсон Судеикис

Оливија Вајлд и Џејсон Судеикис у браку су од 2011. године, а осим љубави и разумијевања овај пар, по сопственом признању, везује и велика страст. Обоје су признали да имају необично велике сексуалне апетите, а активности у спаваћој соби Џејсон и Оливија су описали као маратон у сексу.

Вил и Џејда Пинкет Смит

Брачни пар Смит већ годинама прате трачеви о томе да је њихов однос нарушен и да им пријети развод. Међутим, чини се да Џејду овакве ствари нимало не узбуђују па је чак за "Redbook" магазин открила да не бира мјесто гдје ће водити љубав са супругом, макар то било и купатило у кући њених пријатеља.

Стинг и Труди Стајлер

Британски музичар Стинг подједнаки успјех забиљежио је у професионалном и у приватном животу. Са групом "Полис" Стинг је владао музичком сценом 80-их, а након распада бенда имао је подједнако успјешну соло каријеру.

Међутим, Стинг је заслужио мјесто на овој листи највише због тога што не крије да, захваљујући техникама тантричког секса, његови односи са супругом трају и по седам часова.

Скарлет Јохансон

Глумица Скарлет Јохансон пажњу на себе скренула је први пут у филму "Изгубљени у преводу" у којем је играла дјевојку у коју се заљубљује Били Мареј. Неколико филмова након тога, мало је рећи да су се у Скарлет многи заљубили, а позната глумица је открила на ком мјесту највише воли да води љубав. Удобна кожна сједишта аутомобила су први избор лијепе глумице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана